Fattah Amin Doakan Kebahagiaan Neelofa Kini Rapat Dengan Kerabat Diraja

Posted on

Fattah Amin yang pernah seketika rapat bersama Neelofa yang dahulunya popular dengan #LOFATTAH kini mendoakan kebahagiaan Neelofa selepas mendapat tahu berita serta pengakuan Neelofa yang kini sedang rapat dengan kerabat diraja. Fattah menerima berita itu dengan tenang dan sebagai sahabat beliau sentiasa mendoakan dan menyokong setiap apa yang dilakukan oleh Neelofa.

“Sebagai kawan dan sahabat, saya mendoakan kebahagiaan dalam apa sahaja keputusan yang dilakukan. Saya juga sentiasa memberi sokongan apa yang baik untuk kehidupan dan masa depan dia.” menurut Fattah

Berbicara mengenai pengakuan Neelofa bahawa mereka pernah bersama sejak minggu pertama bergandingan dalam drama Suri Hati Mr Pilot, Fattah bagaimanapun lebih selesa untuk tidak memberikan sebarang komen mengenainya kerana ingin menjaga hati banyak pihak.

“Saya tidak boleh komen kerana ia melibatkan banyak pihak dan saya tidak mahu kenyataan saya akan menimbulkan perkara yang buruk.”

Pada masa yang sama, Fattah berharap peminat Lofattah akan tetap menyokong karier mereka berdua meskipun tidak bersama.

Fattah Amin Doakan Kebahagiaan Neelofa Kini Rapat Dengan Kerabat Diraja
Fattah Amin Doakan Kebahagiaan Neelofa Kini Rapat Dengan Kerabat Diraja

Neelofa yang juga pengacara program TV, Meletop mengesahkan kepada wartawan bahawa dia sedang berkawan dengan seorang kerabat diraja seperti yang tersebar di laman sosial baru-baru ini. Bagaimanapun, Neelofa, 28, memilih untuk tidak mengulas lebih lanjut mengenai desas-de­sus tersebut kerana khuatir akan timbul dakwaan yang tidak benar.

Pengakuan Neelofa itu mengundang pelbagai reaksi terutamanya daripada peminat Fattah biarpun masing-masing sudah menjelaskan situasi sebenar mengenai hubungan mereka ketika sesi bertemu peminat yang diadakan minggu lalu. Menerusi laman Instagram milik Fattah, rata-rata peminat me­lontarkan sokongan positif kepada pelakon Suri Hati Mr. Pilot itu.

Sehubungan itu, Fattah meluahkan rasa terharu dengan sokongan dan kata-kata sema­ngat yang diberikan oleh peminat kepadanya. “Saya rasa begitu tersentuh de­ngan sokongan dan doa yang tidak putus-putus daripada peminat. Sejak awal sehingga keluar ke­nyataan daripada Neelofa, mereka (peminat) sentiasa meninggalkan komen positif kepada saya.

“Saya berharap mereka terus menyokong kami berdua selagi kami masih berada dalam industri. Saya ada menerima soalan, masih relevankah sokongan mereka kepada saya dan Neelofa? “Jawapan saya mudah, walaupun kami tidak lagi bersama-sama tetapi sokongan daripada peminat masih lagi relevan kerana sebagai artis kami amat memerlukannya,” jelasnya.

Ditanya mengenai pengakuan yang dibuat Neelofa semalam, Fattah lebih selesa mengambil langkah mendiamkan diri. Menurut penyanyi lagu Wa­nita Terakhir ini, dia enggan me­ngulas lanjut kerana pengakuan yang dibuat Neelofa itu melibatkan banyak pihak. “Saya tidak berani untuk memberi sebarang komen dalam perkara ini. Hal ini melibatkan banyak pihak dan saya perlu menjaga hati orang lain juga. Saya tidak mahu kata-kata saya menimbulkan perkara yang tidak diingini,” jelasnya Fattah ringkas.

Fattah Amin Doakan Kebahagiaan Neelofa
Fattah Amin Doakan Kebahagiaan Neelofa

Incoming search terms:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.