Fazura Janji J Revolusi Filem Aksi 2017 Beri Kepuasan

Posted on

Fazura jrevolusi fesyen terkini
Fazura jrevolusi fesyen terkini

Filem J Revolusi filem aksi, pastinya banyak melibatkan babak yang memerlukan pelakonnya seperti Fazura memberi komitmen lebih dari kebiasaan selain perlu bersedia dengan apa juga kemungkinan kemalangan atau sesuatu yang tidak diingini berlaku.“Risiko untuk tercedera sentiasa ada. Tapi inilah yang terpaksa saya hadapi. Memang sangat mencabar tapi saya tidak cedera, sebaliknya saya mencederakan orang adalah. Semuanya sebab silap faham saya dengan arahan pengarah,” katanya diselangi gelak kecil mengenang insiden di set penggambaran filem itu. Melakonkan filem aksi menuntut komitmen yang bukan sedikit. Banyak aspek perlu dipelajari misalnya, pertahanan diri yang menjadi rencah penting bagi menjamin babak aksi yang kelihatan asli dan tidak dibuat-buat atau kaku.

“Saya seorang fast learner, bila sampai di set, saya akan jumpa jurulatih pertahanan diri untuk tanyakan apa yang perlu dibuat hari itu. Saya berlatih sebelum betul-betul beraksi depan kamera, dan mengulangnya semula sesudah pengarah mengatakan ‘action’,” katanya yang menambah dia langsung tidak mempunyai pengalaman atau latar belakang dalam seni mempertahankan diri sebelum ini. Selain Fazura, filem terbitan Grand Brilliance dengan kerjasama Infinitus Productions ini juga dibintangi Zul Ariffin sebagai watak utama, Farid Kamil (Andra), Izara Aishah (Eddie) dan Iedil Putra (Skodeng). Filem arahan sulung Zulkarnain Azhar ini akan menemui penonton di pawagam berhampiran anda pada tahun depan.

‘J Revolusi’ mengisahkan Jay Zulkarnain, seorang ketua serangan untuk Unit Tindakan Khas (UTK). Pasukannya begitu digeruni penjenayah kerana kepakaran mereka berdepan musuh. Konflik bermula apabila adik Jay, Dian yang juga seorang ejen ditangkap oleh pengganas yang telah memerangkap Jay dengan tuduhan lelaki itu membunuh ahlinya.

Profil Filem J Revolusi

Bahasa : Melayu [Malaysia] Studio : Primeworks Studio, Grand Brilliance dan Infinitus Production
Penerbit Eksekutif : Tengku lesta dan Gayatri Su-lin Pillai
Pengarah : Zulkarnain Azhar
Lakon Layar : Alfie Palermo
Skrip : Alfie Palermo
Penyunting : Nazim Shah
Pengarah Fotografi : Haris Hue Abdullah [Polis Evo] Make Up Artist : Ella Sandera
Pelakon : Zul Ariffin [Tembiruo], Nur Fazura, Farid Kamil, Izara Aishah [Cinta Masam Manis], Peter Davis, Hans Isaac, Omar Abdullah, Saiful Merica, Jenathan, Davro, Azad Jazmin dan Iedil Putra [Interchange].
Tarikh Tayangan : 2 Mac 2017

Sinopsis Filem J Revolusi

J Revolusi mengisahkan tentang Jay Zulkarnain [Zul Ariffin] yang merupakan seorang pegawai UTK [Unit Tindak Khas]. Jay dan pasukan operasinya sangat terlatih dan amat digeruni pengganas negara.
Apabila kakak Jay, Dian [Nur Fazura] yang merupakan seorang ejen dalam penyamaran, diculik oleh pengganas misteri yang memerangkap Jay dengan tuduhan membunuh ahli kumpulannya. Jay perlu bertindak melawan masa untuk menyelamatkan kakaknya dan membongkar rahsia lelaki yang tekad menghancurkan hidup Jay.

Fesyen Fazura Di Tayangan Perdana Filem J Revolusi

Fazura sememangnya seorang pelakon yang popular di Malaysia. Setiap gerak gerinya sentiasa menjadi bualan ramai. Begitu juga dengan penampilan dan juga fesyen yang dipakainya.Baru-baru ini, Fazura sekali lagi mencuri perhatian apabila mengenakan pakaian yang agak pelik. Ini fotonya:

Fesyen “Terlondeh” Tayang Aset Fazura Dikritik Orang Ramai

 

 

 

 

Pakaian Fazura di tayangan perdana filem J Revolusi ternyata mengundang persepsi negatif dari orang ramai .

Baju itu memperlihatkan bahagian atas fabriknya mempunyai warna sama dengan warna kulit Fazura

Malah ada yang menggelarkan pakaian itu sebagai fesyen ‘terlondeh’.

Orang ramai menyelar tindakan Fazura mengenakan pakaian tersebut yang dikatakan tidak bersesuaian.

Ini antara komen-komennya:

 

 

 

 

 

 

Incoming search terms:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.