Gambar Ain Ramli Gadis Bertudung Sado Cantik dan Manis

Posted on
Gambar Ain Ramli Gadis Bertudung Sado
Gambar Ain Ramli Gadis Bertudung Sado

Dia bertudung dan Seperti wanita yang lain, cantik dan manis. Apa bezanya Ain Ramli dan wanita lain di Malaysia? Ain Ramli atau nama penuhnya Fatin Nur Ain Ramli yang pernah viral pada bulan Julai 2016 lalu dengan gelaran Akak Tudung Sado.

Mula-mula tengok beberapa foto yang mula viral di media sosial hampir tak percaya akan ke’sado’an gadis ini. Tambah pula, orang Malaysia! Bicep dia tu, rasanya korang pun kalah kot. Memang hebat gadis ini membina tubuh seperti seorang ahli bina badan profesional. Pasti Lelaki mula tertarik dengan beliau.

Gambar Ain Ramli Gadis Bertudung Sado yang mula viral telah berlegar diruang-ruang siber malah lepas ke negara luar Malaysia. Ramai yang memuji… malah ada juga sindiran sinis. Lupakan sindiran diluar saja Ain. Kini Ain Ramli memulakan Program cabaran jom kurus yang akan bermula di tahun 2017.

Kini ramai gadis lain mula berangan nak dapatkan tubuh badan macam Ain ini, #bodygoals katanya. Nah mari layan video Ain Ramli.

Video akak tudung sado!

Katanya gambar kiri masa tu berat 54kg dan hanya fokus kepada cardio semata-mata sebab kurang pengetahuan. Kanan pula berat 68kg setelah lakukan rutin cardio dan weight training.

 

 

 

 

 

Incoming search terms:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.