Gosip Neelofa dan Fattah Amin #Lofattah Terkini

Posted on

Gosip terbaru #Lofattah kembali beredar di media sosial. Umum tahu kini mungkin Neelofa kini hanya berkawan dengan Fattah Amin dan ada gosip mengatakan Gosip Neelofa Dengan Raja Muda Selangor adalah benar. Bagi peminat artis kesayangan ini kita doakan hubungan Neelofa walaupun dengan sesiapa berkekalan.

Terbaru berita baik buat para peminat #Lofattah kerana pelakon kesayangan mereka ini kembali bersatu selepas Suri Hati Mr Pilot. Selepas fenomena drama bersiri Suri Hati Mr. Pilot, aktor Fattah Amin dan aktres Neelofa bakal digandingkan sekali lagi dalam satu projek terbaharu. Lakonan yang sebelum ini amat serasi menerusi watak Ejaz dan Warda, terkini mereka bakal membawakan watak baru dalam projek drama bersiri terbaru berdurasi 24 episod.

“Insya-Allah, saya dan Fattah akan sekali lagi bergandingan dalam drama bersiri terbaru. Saya telah menerima tawaran ini selepas tamatnya Suri Hati Mr. Pilot dulu dan sebagai seorang pelakon, saya tiada masalah untuk bergandingan semula dengan Fattah.

“Lagipun, kami tak bergaduh atau bermasam muka. Proses penggambaran drama bersiri itu akan bermula pada Mac hadapan. Mengenai jalan cerita dan watak, perkara tersebut akan diberitahu kelak,” kata Neelofa kepada Astro Gempak. Bakal menyambut hari lahir ke-28 pada 10 Februari ini, Neelofa juga mendedahkan yang dia bersedia untuk menggalas tanggungjawab sebagai seorang isteri. “Usia saya bakal menginjak ke angka 28.”

Sejujurnya, saya sememangnya sudah bersedia untuk menggalas tanggungjawab menjadi seorang isteri. Namun begitu, masih belum ada jodoh. “Saya hanya mampu berdoa agar segalanya dipermudahkan.

Jodoh, ajal, maut dan pertemuan semuanya terletak di tangan Allah, saya hanya mengikut sahaja ketentuan takdir. Apa yang penting, saya mengharapkan doa yang baik-baik dari peminat saya,” katanya lagi.
– sumber dari AstroGempak

Hubungan Neelofa dan Fattah Amin Kini Retak

Hubungan pelakon Neelofa dan Fattah Amin akhirnya retak apabila aktor itu dikatakan mempunyai hubungan cinta dengan wanita lain iaitu seorang aktres berdarah campuran. Neelofa atau Noor Neelofa Md Noor, 27, berkata, dia sebenarnya kecewa selepas mengetahui berita itu namun mengambil pendekatan untuk tidak mengulas panjang.

“Tidak adil kalau saya ulas perkara ini tanpa Fattah atau orang ketiga itu di sini dan tidak mahu ia akan jadi salah faham dan memburukkan lagi keadaan.”Saya baru tahu cerita ini cuma saya kesal cara saya mengetahui berita dakwaan ini dengan cara yang tidak elok,” ujarnya.

Dia menjawab tentang dakwaan wujud orang ketiga yang menyebabkan hubungannya dengan Fattah Amin terputus. Wanita terbaharu yang dikaitkan dengan Fattah itu dikatakan seorang aktres berdarah campuran. Tambah Neelofa, dia enggan terlalu memikirkan perkara tersebut yang hanya menganggu fokusnya dalam kerjaya.

Sementara itu, mengulas hubungannya dengan pelakon gandingannya dalam drama Suri Hati Mr Pilot itu, Neelofa berkata ia agak rumit untuk dijelaskan. “Kami mulai rapat sejak berlakon bersama dan selesa berkawan dengan dia sepanjang kami berlakon bersama. “Peminat pula suka dan mahukan saya dan Fattah betul-betul mempunyai hubungan istimewa. Ia bukan sesuatu yang mudah kerana saya perlu memikirkan banyak pihak jika ingin memberi kenyataan tentang hubungan kami.

“Bagaimanapun apa yang saya boleh katakan hubungan kami sekarang ialah complicated,” ujarnya.

Dalam pada itu, Neelofa berkata, dia boleh bersikap profesional andainya mereka digandingkan semula dalam sesebuah drama.

– Sumber mStar Online.

Gambar Neelofa dan Fattah Amin

 

Incoming search terms:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.