…aku pakai 1.6 premium …. baru pakai tak sampai sebulan , dah macam2 prob dah … Nie aku list kan ape yang prob dengan kereta aku. 1. stereng senget +…

…faedah (interest) dari pemiutang dan terhad pada perkhidmatan yang mereka tawarkan sahaja. Kalau nak dikatakan dengan lebih mudah, lebih kurang macam along pinjaman, cuma bagi pinjam duit, letak faedah (bunga)…

…memudahkan dan lebih sistematik seiring dengan dunia online tanpa sempadan ketika ini. Dan kini semakan UPKK 2016 boleh disemak oleh semua calon UPKK 2016 seluruh Malaysia secara online dan secara…