Tarikh Pembayaran Gaji Bulanan Kakitangan Awam Bagi Tahun 2017

banner 468x60

 

Berikut adalah jadual tarikh pembayaran gaji kakitangan awam bagi tahun 2017.

Tarikh dan Jadual Pembayaran Gaji Bulanan Bagi Tahun 2017 yang disertakan ini adalah rasmi berdasarkan rujukan melalui surat pekeliling Tarikh dan Peraturan Pembayaran Gaji terkini yang telah dikeluarkan oleh Jabatan Akauntan Negara Malaysia (JANM).

Umum sedia maklum bahawa Jadual Bayaran Gaji Bulanan yang dikeluarkan setiap tahun telah memudahkan Penjawat Awam atau Kakitangan Awam (pekerja sektor awam) merancang serta menguruskan perbelanjaan Isi Rumah mahupun Kewangan Peribadi dengan lebih teratur dan berhemah.

JADUAL PEMBAYARAN GAJI BULANAN KAKITANGAN SEKTOR AWAM BAGI TAHUN 2017

Gaji kakitangan sektor awam dibayar sebulan sekali Tarikh pembayaran gaji masih tertakluk kepada pindaan semasa oleh Jabatan Akauntan Negara Malaysia (ANM). Sebarang perubahan akan dikemaskini dengan kadar segera.

Lampiran jadual pembayaran ini adalah merangkumi satu tarikh gaji Penjawat Awam atau Kakitangan Awam semua Kementerian / Jabatan Persekutuan untuk seluruh negeri di Malaysia.

SPANM-BIL-4-TAHUN-2016 – Tarikh Dan Peraturan Bayaran Gaji 2017

[embeddoc url=”http://www.panduankini.com/wp-content/uploads/2016/12/332656423-SPANM-BIL-4-TAHUN-2016-Tarikh-Dan-Peraturan-Bayaran-Gaji-2017.pdf” download=”all”]

Email Autoresponder indonesia
author
Author: 
  1. author
   Author

   admin1 year ago

   alhamdulillah bulan 1 gaji cepat

   Reply

  Leave a reply "Tarikh Pembayaran Gaji Bulanan Kakitangan Awam Bagi Tahun 2017"